De sidste dage

Saa naermer turen sig sine sidste dage. Vi er stadig i Mendoza og plejer vores krop og sind efter udfordringerne i bjergene. Vi er efterhaanden ved at ligne mennesker igen efter at kroppen har ligget i after-sun og hudlotion i nogle dage, samt at der er blevet tanket godt med store boeffer og roedvin paa.
I dag foelte vi os friske nok til at hoppe paa et par lejede cykler, saa vi kunne komme lidt laengere omkring. Det blev bla. til en tur i zoo, hvilket var en skraemmende oplevelse. Dyrene blev holdt under forhold der ligger meget langt fra de moderne dyreparker vi kender hjemmefra, hvor man goer alt hvad der er muligt for at sikre dyrenes trivsel – synd naar dyrene maa lide under oekonomiske vanskeligheder.

Argentina har virkelig vaeret en herlig oplevelse, og ingen af os vil fornaegte at vi sagtens kunne finde paa at komme tilbage og opleve mere af dette spaendende land og disse venlige mennesker.

Skriv en kommentar