Nu i Mendoza, men..

..vi mangler en rygsaek. Flyveturen til Buenos Aires forlob uden de store problemer, men efter at vaere kommet igennem immigrationen manglede Lars´s rygsaek desvaerre paa baggagebaandet. Iberia personalet lovede at den bare laa i Madrid og bare ville blive eftersendt saa vi kunne fortsaette vores rejse mod Mendoza.
Efter at have kort en lille time i bus ankom vi til BA´s 2. lufthavn og fik tjekket vores resterende baggage ind. Der var stadig godt 5 timer til afgang saa vi slentrede en tur langs stranden og nod de 30 grader.
Flyveturen til Mendoza gik fint og alt baggage kom med. Vi fik os indloggeret paa Royal Hotel Horcones – det lyder fint ik´! men bare roligt – standarden passer fint til rygsaeks turister (med eller uden rygsaek)
Aftenen gik med en tur i byen efter aftensmad.
I dag har vi faaet lavet tilladelse til bjerget, kobt braendstof og hyret muldyr – vi har dog stadig intet hort til rygsaekken saa selvom vi egentlig skulle videre i morgen holder vi lidt igen indtil vi er sikre paa hvornaar den kommer frem.

Desvaere lader det ikke til vi kan faa dataforbindelse paa vores mobiltelefoner hernede saa vi har kun mulighed for at opdatere siden her fra internetcafeer – det betyder at der formentlig ikke kommer nogen opdateringer naar vi er paa bjerget. Desvaerre.

Skriv en kommentar